Jogi Nyilatkozat

debreczenidora.com

Kelt: 2017. október 17.

Apró betű, de fontos. A saját biztonságod érdekében kérlek olvasd végig.
Ezt a kiadványt a Zaries Kft, a debreczenidora.com weboldal tulajdonosa adja ki. Minden jog fenntartva. A kiadvány sem egészében sem részleteiben nem másolható, továbbítható vagy publikálható a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye és a forrás megjelölése nélkül.

Egyéni felhasználói licensz

A www.debreczenidora.com oldalon valamint a Debreczeni Dóra teljes életmód programban (továbbiakban együttesen a DDfitt programban) megjelenített minden írott, képi és mozgófilmes digitális tartalom szerzői jogait a Zaries Kft. birtokolja. A digitális tartalom – legyen az e-könyv, file, video, online anyag, stb. – egyéni felhasználási licensz alapján került értékesítésre, ezért felhasználása, letöltése, nyomtatása, bemutatása vagy másolása kizárólag egyéni felhasználásra lehetséges. Az anyagok bárminemű további felhasználása előzetes írásos engedély nélkül tilos. A felhasználók számára a digitális anyag bárminemű másolása, megosztása, publikálása, továbbadása – beleértve a felhasználóneveket és jelszavakat is – nem engedélyezett bármely harmadik fél számára. A Zaries Kft. fenntartja a jogot a digitális anyagok titkosítására, jelszócserére, digitális megjelölésre és szoftveres nyomon követésére azok védelme érdekében.

Felelősséget kizáró nyilatkozat

A DDfitt programban szereplő információk, irányelvek és tanácsok az egészséges életmódra ösztönöznek, azonban nem előznek meg vagy kezelnek bármiféle betegséget, nem számítanak orvosi vagy egészségügyi tanácsnak, illetve nem helyettesítik azt. Az ezekben leírt étkezési és sportolási információk és tanácsok egészséges felnőttek számára készültek, és nem helyettesítenek orvosilag előírt gyógytornát vagy diétát. Amennyiben a felhasználónak egészségügyi kérdése vagy problémája van, orvossal vagy egészségügyi szakemberrel szükséges konzultálnia a programban szereplő táplálkozási és sportolási ajánlások megkezdését vagy tanácsainak használatát megelőzően. Javasoljuk, hogy a program megkezdése előtt minden esetben előzetesen konzultáljon az orvosával, elsősorban mielőtt jelentős változtatást hajtana végre az étkezési szokásain ennek a programnak a javaslatára. A DDfitt programban szereplő gyakorlatok leírása bemutatja, hogyan kell őket szabályosan elvégezni. Azonban a résztvevők saját felelősségükre végzik azokat, választják ki a segédeszközöket és mérik fel, hogy meg tudják-e azokat csinálni a sérülés veszélye nélkül. A Zaries Kft. és annak munkatársai nem vállalnak garanciát és kizárnak bárminemű felelősséget a kiadványban szereplő információkkal, irányelvekkel és tanácsokkal kapcsolatosan fellépő bármilyen hátrány, sérülés vagy kár esetére, illetve amelyek az itt szereplő információk téves felhasználása miatt következtek be. A Zaries Kft. és annak munkatársai nem vállalnak semmiféle garanciát bármilyen eredményért a program elvégzésével kapcsolatosan. Az itt szereplő információk, irányelvek és tanácsok személyes fejlesztés és tesztelés eredményei és így nem biztosítanak általános vagy egyéni eredményeket vagy előnyöket.

A jogi nyilatkozat letölthető az alábbi linkről:

http://www.debreczenidora.com/wp-content/uploads/2018/01/ddfitt.jogi_.nyilatkozat.171016.pdf