A fő célom, hogy átadhassam a motivációt és tapasztalatot, hogy a fiatal nők önbizalommal és örömmel nézzenek magukra, mert tudják, hogy kihozták magukból a legjobbat és elmondhassák #szeretemazalakom.”

Tizenévesen mindig nagyon keményen, versenyszerűen sportoltam, amely kitartást hozott az életembe. A modellkedés ugyanezt a kitartást követelte és sokat tanultam közben a lányok jó kinézethez való viszonyáról. Kisfiam születése óta megértettem, hogy milyen fontos a saját utamon járni teljes szívvel, és ez hozott vissza a sporthoz.

ADIDAS RUNNERS CAPTAIN:

2016 óta dolgozom az Adidas-szal és 2017 óta a magyarországi Adidas Runners csapatkapitánya vagyok. Hatalmas élmény számomra, hogy a hobbimat, a sportot és a munkámat egyben végezhetem. Nagyon boldog vagyok, hogy a csapattal hetente motiváló programokon találkozhatunk, láthatom a lelkesedésüket és folyamatos fejlődésüket.

MYPROTEIN AMBASSADOR:

A sportoláshoz számomra hozzátartozik az eredmények elérése is. Az eredményekhez pedig a jó minőségű tápanyagok bevitele, hiszen ezek is hozzájárulnak a csúcsteljesítmény eléréséhez. 2016 óta dolgozom a világ legnagyobb online táplálékkiegészítő gyártójával, és folyamatosan használom jó minőségű és finom ízű termékeiket. A myprotein-nel megtalálom az elérendő célhoz a megfelelő professzionális terméket.

MODELL:

14 éve modellkedem. Eközben bejártam a világot és rengeteg lánnyal dolgoztam a divat világában. Megtanultam, közben, hogy milyen titkokkal, praktikákkal vigyáznak az alakjukra és a szépségükre a modellek. Még ma is aktív vagyok, de amióta anyuka lettem, tudom, milyen fontos az egészséges egyensúly. A célom, hogy ezeket a titkokat a mindennapi életbe illeszthetően átadhassam.

TÁPLÁLKOZÁSI ÉS ÉLETMÓD TANÁCSADÓ:

Az elmúlt években folyamatosan tanultam, képeztem magamat, hogy az egészséges és csinos alakot ne csak szenvedéllyel, hanem szakszerűen is tudjam támogatni. A tanulmányaimat az iskolapadban és profi edzőkkel egyaránt folytattam, sőt most is folyamatosan tanulok. A célom, hogy az elméletet és a gyakorlati tudást együtt alkalmazzam.

FITT ANYUKA:

A kisfiam egy igazi örökmozgó energiabomba, aki már 3 évesen túl volt az első futóversenyén, imádja a lovakat, száguld a biciklivel vagy síel. A férjem ultrafutó és sokszoros snowboard magyar bajnok. Én is keresem és élvezem a sportprogramokat, és minden szabad percünket mozgásban töltjük. A legfontosabb számomra a minőségi időtöltés a családommal.

Látom, hogy a befektetett munkám motivál másokat. Sokan keresnek meg tanácsokért, hogyan is tudnák ők jobban csinálni, ezért úgy határoztam, hogy a tapasztalataimat megosztom másokkal is.

CSATLAKOZZ MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON a programomhoz: 39.000 helyett 29.900 Ft-ért

TOVÁBBI AJÁNDÉK: rövid ideig a 4 hetes programhoz most egy 5. hetet kapsz ajándékba! Csatlakozz most a programhoz!